Tuesday, 18 September 2012

Wow Thistle Port Dickson

Salam & Greetings to All!,

Adoiai, sungguh lama tak menaip di blog memandangkan kerja banyak yang bertalu-talu. 3 minggu lepas saya menyertai retreat anjuran company di Port Dickson.

Bertempat di Thistle, Port Dickson, hotelnya memang sungguh menarik. Biasala.. tengah tak banyak duit ni, mana yang free, join je lah. Kalau kawan2 ada plan ke Port Dickson, saya memang recommend hotel ni. macam2 aktiviti boleh buat. Hotel ni antara yang terlengkap kemudahannya di antara hotel-hotel di Malaysia. kolam renang, golf, spa, movie room, tennis court, SWAT camp just to name a few.

Sebelum berangkat pulang ke kami sempat singgah di satu lokasi menarik berhampiran Tanjung Tuan. Kampung Tanjong Pelandok. Sempadan antara Negeri Sembilan dan Melaka.

 

Rasanya macam lokasi filem apa tah..

 
 
 


Syok kalau dapat luang masa mengail ikan tepi laut. Teringat masa budak-budak dulu, selalu ikut org pegi memancing. Maklumlah rumah pun tak sampai 200m dari pantai.